E-Postajennifer@ikahve-tea.com

Ana Sayfa>Haber & Blog>Şirket Haberleri

Macas MACES4C-00 tam otomatik kahve otomatı

Zaman: 2021-09-26 Hitler: 93

China Macas'ın bir ticari masaüstü self servis kahve makinesi modeli vardır, maces4c-00.

Bu tam otomatik kahve makinesi, güvenilirliğini, sürdürülebilirliğini ve kararlılığını artırmak için bir dizi güçlü işlev sunar.

1609299671565

maces4c-00'ün günlük ortalama kahve üretimi 125000 bardağa ulaşabilir, bu da çeşitli kahve aromaları sağlamak için güvenilir bir seçim sağlar. Süt sistemi, içeceklerin kalitesinin her zaman yüksek seviyede tutulmasını sağlar. Sıcak süt, süt köpüğü yapmak için yüksek kaliteli süt tozu kullanır. Yoğun süt köpüğü seviyorsanız süt köpüğü makinemize danışmanızı öneririm.

Makinenin işlevleri, kahve makinesinin etkin ve uygun bakımını sağlayabilen akıllı uzaktan kumanda işlemi de dahil olmak üzere günlük kahve ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

Yürütme için tasarlandı

İnce ölçüleri (70.00 * 42.00 * 45.00 cm) tasarımı ve isteğe bağlı sabit su beslemesi (şişe suyu ve musluk suyu) ile uzun süreli çalışmayı ve hızlı yatırımı destekleyebilir.

Makineler çalışmadığı zaman 15.6' ekranda reklamınızı gösterebilir.

Otomatik kahve makinesi, bir kahve çekirdeği kutusu, 2.5 L'lik üç toz kutusu ve bir kahve çekirdeği öğütücüsü ile donatılabilir. Dahili kilitlenebilir hazne, self servis işlemi sırasında makinenin zarar görmemesini sağlar.

1609300306215

İçeceklerin doz seviyesi de dahil olmak üzere ürünleri tercihlerinize göre özelleştirmek için tam otomatik makineler için tasarlanmış yapılandırılabilir şablonları kullanmayı seçebilirsiniz. 15.6 inçlik dokunmatik ekran, kullanıcıların tarif, resim ve reklam ayarları ile temizlik ve bakım prosedürleri dahil olmak üzere mevcut tüm özellikleri kaydırmasına olanak tanır. Daha fazla rahatlık için, ekranın alt kenarındaki fonksiyon çubuğu özel ön ayarlı fonksiyonlara sahiptir. Müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için farklı dil menüleri seçebilirsiniz.

Mekanik bakım yöntemleri

Arka kapak açık olduğu sürece parçalar kolaylıkla değiştirilebilir. Gerekirse, profesyonel satış sonrası personeli, parçaları onarmak için uzaktan rehberlik edecek veya yazılım sorunları varsa, bulut platformumuz aracılığıyla onarabiliriz. Bu, makine üzerinde çalışmanın bakımını daha kolay ve daha hızlı hale getirir.

1609300641376 (1)

Günlük kolaylık

Farklı boyuttaki bardakları karşılamanıza yardımcı olabilecek ayarlanabilir Kupa yüksekliği.

Temel süt sistemi, en yüksek kalitede sıcak süt ve sıcak süt köpüğü sağlar. Sabit bir su yolunda bulunan bir kazan, kahvenin en uygun içilebilir sıcaklığa ulaşmasını sağlar.

Makine, her şeyin sorunsuz çalışmasını sağlamak için bir seviye sensörü içerir. Benzer bir konsept, toz haznesindeki karıştırma çarkı ve kahve çekirdeği haznesi için de geçerlidir. Bağlantı doğru değilse veya toz kullanılmışsa, sensör size hatırlatmak için bulut platformumuzun ekranında veya telefon uygulamanızda görüntülenecek bir mesaj gönderir.